Móksa Szabadbölcsész Önképzőkör

A Móksa Szabadbölcsész Önképzőkör a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar szabadbölcsész alapképzésének és vallástudomány mesterszakának hallgatói szerveződése. Célja a filozófia, a vallástudomány és a művészettörténet témaköreivel kapcsolatos tudományos és ismeretterjesztő előadások, programok szervezése.

Migráció a keresztény Európában?

2015.09.24. 20:58 Móksa

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt következő rendezvényünkön, rtx1psa8.jpgmely 2015. október 1-én, 18 órai kezdettel kerül megrendezésre a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karának (1088 Budapest, Reviczky u. 4.) 322-es termében. A bevándorlás vallási vonatkozásaival kapcsolatban tartunk pódiumbeszélgetést, meghívott előadóink Hámori Ádám szociológus és Dr. Sarnyai Csaba Máté történész. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://moksaonkepzokor.blog.hu/api/trackback/id/tr777819078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása