Móksa Szabadbölcsész Önképzőkör

A Móksa Szabadbölcsész Önképzőkör a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar szabadbölcsész alapképzésének és vallástudomány mesterszakának hallgatói szerveződése. Célja a filozófia, a vallástudomány és a művészettörténet témaköreivel kapcsolatos tudományos és ismeretterjesztő előadások, programok szervezése.

A forradalom és a katolikus egyház

2014.03.10. 20:33 Móksa


N53013874_JPEG_1_1DM-1024x769-crop.jpgAz 1848–49-es forradalom és szabadságharc ünnepének közeledtével rendhagyó Móksa rendezvénnyel készülünk. 
A forradalom legfontosabb helyszíneit érintő sétával egybekötött kávéházi beszélgetést szervezünk, az állam és a katolikus egyház viszonyának témakörében. Két meghívott egyháztörténész előadónk,  F. Romhányi Beatrix (KRE) és Sarnyai Csaba Máté (KRE). 

Időpont: március 13., csütörtök, 18:30

Találkozó: KRE-BTK (1088 Budapest, Reviczky u. 4.), aula 

Mint minden rendezvényünkön, most is szeretettel látunk minden kedves érdeklődőt!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://moksaonkepzokor.blog.hu/api/trackback/id/tr465853136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása